Almássy Éva esküvői ruhaszalon Budapest

Almássy Éva Lux Esküvői Ruhaszalon
Budapest, 1067 Teréz krt. 36, 1. emelet, kapucsengő:12 Tel: +3670 419 1141
almassyszalon@gmail.com

Minden menyasszonyi ruhára és esküvői ruhára

20.000 Ft kedvezmény még pár napig

 


Max Chaoul

Elegáns, romantikus, mégis izgalmas, merész esküvői ruhát keresel? A Max Chaoul kínálatában biztos megtalálod - a tervező nem fél nagyot álmodni! Magabiztosan áll modelljeivel a legsikeresebb kollekciók felett.

A legnemesebb anyagokból, selymekből, gyöngyökből, kristályokból készült, különös figyelemmel és odaadással megmunkált menyasszonyi ruhák pompáját most te is felfedezheted esküvői ruhaszalonunkban. A legkeresettebb színek mellett (fehér, ekrü), lila, kék és bordó árnyalatokban is találhatsz kedvedre valót.

Ha luxus menyasszonyi ruhára vágysz, keress fel minket! Téged is szeretettel várunk.

Káprázatos esküvői ruhák luxus szalonunkban

Nem tudod, hogy melyik esküvői ruha állna neked jól, szeretnéd a legtöbbet kihozni magadból? Segítünk! Szalonunkban az évek hosszú során számtalan ara megfordult már, így bőven volt időnk tapasztalatot gyűjteni a témában. Bátran kijelenthetjük, hogy minden menyasszony álmát és elképzelését ismerjük!

Látogass el te is budapesti üzletünkbe, és válaszd ki már ma álmaid esküvői ruháját!
Keress minket a Teréz krt. 36. szám alatti próbateremben hétfőtől szombatig 10 és 18 óra között!

Uszályos menyasszonyi ruhát képzeltél el magadnak? Tetszenek a romantikus, fodros, igazán nőies modellek is? Kínálatunkban a görög stílusú esküvői ruháktól kezdve a sellő fazonokon át, egészen az elöl rövid, hátul hosszú menyasszonyi ruhákig mindent megtalálsz! Csak győzz választani a több száz esküvői ruha közül!

Foglald le időben menyasszonyi ruhád, akár az esküvő előtt fél évvel!  

Kiválasztottad már online az esküvői ruhát, de aggódsz a mérete, hossza miatt? Látogass el luxus szalonunkba, hogy még ma rád szabhassuk! Minden erőnkkel azon leszünk, hogy a kiszemelt menyasszonyi ruha tökéletesen passzoljon hozzád. Ha kell, módosítjuk a hosszát, kicseréljük a vállpántokat, vagy kiegészítjük egy elegáns stólával, fátyollal is.

Béreld tőlünk kedvenc menyasszonyi ruhád, már 80.000 Ft-tól, vagy vásárold meg jutányos áron a szalonban!
Szerezd be itt a koszorúslányok, örömanyák szettjét is az esküvőre! Nézd meg a teljes alkalmi ruha kínálatot!

esküvői és szalagavató ruha kölcsönzés