Almássy Éva esküvői ruhaszalon Budapest

Almássy Éva Lux Esküvői Ruhaszalon
Budapest, 1067 Teréz krt. 36, 1. emelet, kapucsengő:12 Tel: +3670 419 1141
almassyszalon@gmail.com

Minden menyasszonyi ruhára és esküvői ruhára

20.000 Ft kedvezmény még pár napig

 


Mori Lee

Egyszerű, habos, nagy szoknyás és sellő fazonú, valamint csipkés esküvői ruhák csodálatos kínálatával várunk téged is szalonunkban. Álomszép menyasszonyi ruhák a kiváló amerikai tervező, Madeline Gardner kollekciójából. Válogass te is Amerika egyik legnagyobb és legsikeresebb menyasszonyi ruha kollekciójából!

A Mori Lee menyasszonyi ruhák legfőbb jellemzője a rendkívül változatos stílus, a romantika, és a klasszikus elegancia: a ruhák díszítése, vonalvezetése pont emiatt könnyed és időtlen. Válogass a fehér és ekrü színű esküvői ruhák között! A Mori Lee menyasszonyi ruhák minden méretben megtalálhatók kínálatunkban!

Gyere el egy ruhapróbára az Almássy Éva Esküvői Ruhaszalonba! 

Álomszép menyasszonyi ruhák az Almássy Éva luxus esküvői ruhaszalonban, kedvező áron!

Szeretnéd a lehető legtöbb menyasszonyi ruhát felpróbálni? Szakértő kezekre bíznád magad? Látogass el budapesti szalonunkba, hogy közösen megtalálhassuk számodra a legjobbat! Várunk téged is a Teréz krt. 36. szám alatt lévő esküvői ruha műhelyünkben!

Széles választékunkban a hagyományostól a modernebb darabokon át, az extravagánsig mindent megtalálsz. Rövid- és hosszú ujjú klasszikus fazonok, sellő- és tengerparti ruhák, habos-babos modellek fehér és ekrü színekben - kezeskedünk arról, hogy te lehess a legszebb menyasszony, a legszebb esküvői ruhában!

Az esküvői ruha mérete miatt ne fájjon a fejed! Lehet atléta, vagy molett testalkatod, a kiszemelt ruha tökéletesen mutat majd rajtad életed legszebb napján! Szalonunk alkalmazottai gondoskodnak a menyasszonyi ruhával kapcsolatos kisebb átalakításokról, toldásokról (felvarrás, leengedés, extra díszítés, stb.) egyaránt. Azt viszont fontos elmondanunk, hogy nem áll módunkban a kiválasztott menyasszonyi ruhát teljes mértékben a te ízlésedhez alakítani!

Esküvői ruhabérlés, már 80.000 Ft-tól, vagy akár még kedvezőbb áron!

Kövess minket, hogy időben értesülhess az aktuális akciókról!

Teljesen beleszerettél menyasszonyi ruhádba, nem szívesen adnád ki a kezedből? Van egy jó hírünk! Nálunk nem csak bérelni tudod, a megvásárlására is lehetőséget biztosítunk!

Szükséged lenne még az esküvői ruhán kívül egy-egy koszorúslány, vagy örömanya öltözetre is?
Üss több legyet egy csapásra, nézd meg alkalmi ruháinkat is!

Nincs mire várnod! Kérj időpontot menyasszonyi ruha próbára telefonon, vagy személyesen luxus szalonunkban!

esküvői és szalagavató ruha kölcsönzés