Almássy Éva esküvői ruhaszalon Budapest

Almássy Éva Lux Esküvői Ruhaszalon
Budapest, 1067 Teréz krt. 36, 1. emelet, kapucsengő:12 Tel: +3670 419 1141
almassyszalon@gmail.com

Minden menyasszonyi ruhára és esküvői ruhára

20.000 Ft kedvezmény még pár napig

 


Orea Sposa

Elegáns, letisztult, finoman díszített menyasszonyi ruhák kiváló anyagokból; ezek a már-már művészi alkotások ruhaszalonunk ékességei. Az Orea Sposa menyasszonyi ruhákat egyszerűbb, lágyabb vonalak jellemzik.

Győződj meg te is a finom elegancia, a minőségi anyaghasználat tökéletes elegyéről; válogass a fehér és ekrü modellek között szalonunkban! Ha nem a fényűző pompára, inkább a visszafogott eleganciára vágysz, akkor ezeket a menyasszonyi ruhákat neked találták ki!

Orea Sposa esküvői ruha fazonok szalonunkban:

  • sellő
  • A-vonalú
  • empire
  • egyenes szabású

Méretek: 34-től 62-ig

Tekintsd meg a teljes kínálatot online, vagy látogass el esküvői ruhaszalonunkba!

Bérelj menyasszonyi ruhát Budapest egyik legszínvonalasabb szalonjában!

Tudjuk, hogy menyasszonyként sok megoldásra váró problémával kell egyszerre szembenézned. Talán az egyik legnehezebb ezek közül az esküvői ruha kiválasztása. Engedd, hogy mindenben a segítségedre lehessünk az elejétől a végéig! Látogass el szalonunkba, ha van elképzelésed az esküvői ruhát illetően, és akkor is, ha nincs!

Az Almássy Éva luxus esküvői ruhaszalonban több száz márkás esküvői ruha közül választhatsz!

Szalonunk címe: Budapest, Teréz krt. 36.

Klasszikus és modern menyasszonyi ruhák kánaánja

Pompás, tüll berakásos ruhát keresel, vagy inkább maradnál az elegáns, letisztult, félvállas vagy báli daraboknál? Nézd meg a teljes kollekciót, és válaszd ki esküvői ruhádat, akár már ma! Selyemből, szaténból készült menyasszonyi ruháinkat nem kizárólag ekrü és hófehér színekben, akár más árnyalatokban is elérheted!

Itt bátran kibontakozhatsz! Mi nem kérjük, hogy leolvaszd magadról az általad feleslegesnek vélt kilókat az esküvő kedvéért! A kiválasztott menyasszonyi ruha tökéletesen illeszkedik majd hozzád - lehet bármilyen a testalkatod! Felszegjük az alját, vagy leengedjük a magasságodhoz mérten, esetleg beljebb vesszük, vagy kiengedjük az anyagot.

Elérhető menyasszonyi ruha méreteink: 34-60-ig

Ha igazán egyedi modellre vágysz, kérd a menyasszonyi ruha átformálását; szívesen feldobjuk egy kellemes tüll anyaggal, csipkeberakással, gyöngy-csodával is! Azonban fontos leszögeznünk, hogy a ruha teljes átszabását semmilyen esetben nem vállaljuk!

Gyere és próbálj már ma, ne hagyd az utolsó pillanatra! Bérelj menyasszonyi ruhát, akár már 80.000 Ft-tól budapesti szalonunkban! Ha időben érkezel, még aktuális akciónkat is elcsípheted, mely szerint elengedünk 20.000 Ft-ot a kiválasztott esküvői ruha árából!

Tudj meg többet! Keress minket elérhetőségeinken, vagy személyesen az esküvői ruha szalonban!

esküvői és szalagavató ruha kölcsönzés