Almássy Éva esküvői ruhaszalon Budapest

Almássy Éva Lux Esküvői Ruhaszalon
Budapest, 1067 Teréz krt. 36, 1. emelet, kapucsengő:12 Tel: +3670 419 1141
almassyszalon@gmail.com

Estélyi ruha - Báli ruha

Ünnepségre, grandiózus összejövetelre vagy hivatalos, nincs egy ruhád sem, amit felvehetnél? Az Almássy Éva Esküvői Ruhaszalonban te is rálelhetsz a megfelelő ruhára. Budapesti műhelyünk hétfőtől szombatig a rendelkezésedre áll, gyere el hozzánk! Híres tervezők káprázatos modelljeivel várunk.  

Báli ruhakölcsönzés, estélyi ruhakölcsönzés 20.000 Ft-tól 50.000 Ft-ig szalonunkban!

Estélyi ruhák

Kínálatunk igazán pazar szín- és fazonválasztékot (sellő, empire) vonultat fel minden méretben. Koktél- és estélyi ruháinkat a legtöbb színben elérheted: fehér, ekrü, piros, kék, zöld, ezüst, fekete, sárga, barna, lila, stb. Felhozatalunkban letisztult, egyszerűbb, valamint csipkés díszítésű, gyöngyökkel varrott, kövekkel ékesített modellek is helyet kapnak.

Báli ruhák

Az estélyi ruha kínálathoz hasonlóan, itt is a legtöbb színben és méretben biztosítunk gyönyörű kreációkat a legnevesebb tervezők kollekcióiból. Minden bálba készülő hölgy megtalálhatja a számára ideális ruhakölteményt szalonunkban. Akár konkrét elképzeléssel érkezel, akár tanácsra van szükséged, készséggel segítünk megtalálni a hozzád illő alkalmi ruhát.

Keress minket, és kérj időpontot már most ruhapróbára!

Alkalmi ruhák minden mennyiségben

Tüllel, csipkével és gyönggyel díszített alkalmi ruhát keresel, vagy inkább a hagyományos, testhez simuló, empire fazonú modellek mellett döntenél? Nézd meg az Almássy Éva ruhaszalon teljes kínálatát és voksolj a legjobb alkalmi ruha mellett! Próbáld fel a legszimpatikusabbakat, és válassz ízlésednek megfelelően!

Kínálatunkban kis- és nagyestélyi ruhákat, esküvői ruhákat, báli ruhakölteményeket, egyedi alkalmi ruhákat találsz gyermek és felnőtt méretekben (S-5XL). Kölcsönözz már holnap, akár 20.000 Ft-ért!

Címünk: VI. kerület Budapest, Teréz krt. 36.
Esküvői- és alkalmi ruhaszalonunk hétfőtől szombatig látogatható.
Kérj időpontot mielőbb, hogy nyugodt körülmények között próbálhass!

Kérdéseid vannak az alkalmi ruha próbára vonatkozóan?
Kiválasztottad a legjobb alkalmi ruhát és szeretnéd megvásárolni?

Keress minket elérhetőségeink egyikén, igyekszünk mindenre választ adni!

esküvői és szalagavató ruha kölcsönzés