Almássy Éva esküvői ruhaszalon Budapest

Almássy Éva Lux Esküvői Ruhaszalon
Budapest, 1067 Teréz krt. 36, 1. emelet, kapucsengő:12 Tel: +3670 419 1141
almassyszalon@gmail.com

Minden menyasszonyi ruhára és esküvői ruhára

20.000 Ft kedvezmény még pár napig

 


Contessa

Ha te is esküvői ruhaszalonunk weboldalán keresgélsz, azt jelenti, életed nagy napjára készülsz. A legjobb helyen jársz, ha még nincs meg a menyasszonyi ruhád! Szeretettel várunk téged is, ha van elképzelésed, és akkor is, ha nincs. Itt biztosan találsz a stílusodnak, elképzelésednek megfelelő esküvői ruhát!

A Contessa kollekcióra jellemző a lágy, nőies vonalvezetés és fényűző kialakítás: fodrok, csipkék, habok, tüllberakások, stb. Találd meg mesés modelljeink között a hozzád illőt! A menyasszonyi ruhák bérlésére és megvásárlására egyaránt lehetőséget biztosítunk.


Látogass el hozzánk, kérj időpontot esküvői ruha próbára!

Menyasszonyi ruhakölcsönzés Budapesten, kedvező feltételekkel!

Jártál már több esküvői ruhaszalonban, de továbbra is keresed a legszebb menyasszonyi ruhát? Látogass el Teréz körúti műhelyünkbe, és nézd meg páratlan esküvői ruhakollekciónkat - itt megtalálod azt, ami számodra előnyös lesz!

Vészesen közeleg a Nagy Nap, sürget az idő?
Béreld ki ma a menyasszonyi ruhát!

Az Almássy Éva esküvői ruhaszalonban mi mind az esküvői ruhák szerelmesei, szenvedélyesei vagyunk. Ennek, és sokéves szakértelmünknek köszönhetően bátran garantálhatjuk, hogy menyasszonyi ruhád pont olyan lesz, mint amilyennek azt megálmodtad! Kínálatunkban olyan nívós márkákkal találkozhatsz, mint a Cosmobella, a Mori Lee, az Orea Sposa, és a San Patrick. Szebbnél szebb ruhaköltemények várnak téged is!

Jelentkezz be hozzánk már most, hogy minden menyasszonyi ruhát felpróbálhass, ami csak megtetszik! Ígérjük, más nem lesz jelen a válogatás során, különleges kiszolgálásban részesülsz! És ez még nem minden! Ha a menyasszonyi ruha felpróbálását követően kölcsönzésre adod a fejed, a méretre igazítás teljes költségét elengedjük! Fontos megjegyeznünk, hogy a kiválasztott esküvői ruha komplett átalakítását azonban semmilyen körülmények között nem vállaljuk!

Béreld te is Budapest egyik legnívósabb ruhaszalonjából az esküvői ruhád!
Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségünk valamelyikén, már ma!

esküvői és szalagavató ruha kölcsönzés