Almássy Éva esküvői ruhaszalon Budapest

Almássy Éva Lux Esküvői Ruhaszalon
Budapest, 1067 Teréz krt. 36, 1. emelet, kapucsengő:12 Tel: +3670 419 1141
almassyszalon@gmail.com

Minden menyasszonyi ruhára és esküvői ruhára

20.000 Ft kedvezmény még pár napig

 


Demetrios

Demetrios mint tervező és mint tulajdonos, mára divatikonná vált. Esküvői ruháit világszerte büszkén értékesítik. Modelljeit könnyed stílus és modern elegancia, aprólékos kidolgozás, letisztult formák jellemzik - nem véletlen, hogy a világ vezető esküvői magazinjai által kerülnek bemutatásra! Bármilyen esküvői ruhára is vágysz (sellőfazon, királynős ruha), Demetrios stíluskavalkádjában rátalálhatsz a megfelelő darabra!

Demetrios James Elias Görögországban, az Athén melletti kikötő közelében született. Fiatalon emigrált az Egyesült Államokba családjával. Gyermekként szülei menyasszonyi ruha üzletében dolgozott az Ohio-i Warrenben. Demetrios már akkoriban arról álmodozott, hogy saját esküvői ruha üzlete, cége lesz. 1980-ra elképzeléseit megvalósította. Felvásárolta az Ilissa menyasszonyi céget New Yorkban, ami egyik napról a másikra virágzó nemzetközi vállalattá nőtte ki magát.

Válaszd ki most romantikus esküvői ruhádat, nézd meg esküvői ruhaszalonunk teljes kínálatát!

Menyasszonyi és- esküvői ruhák Budapest legszebb kínálatából!

Van már elképzelésed álmaid esküvői ruháját illetően, de szükséged lenne egy segítő kézre? Bízd ránk magad!
Szalonunk kínálatában a legszebb menyasszonyi ruhák közül választhatsz - ígérjük, hogy számodra is megtaláljuk a tökéletes modellt!

Várunk téged is Magyarország egyik legjobb és legszebb esküvői ruha kölcsönzőjében Budapesten, a Teréz körút 36. szám alatt, az Almássy Éva luxus esküvői ruhaszalonban!

Műhelyünkben régi és új esküvői ruhák sorakoznak, melyek között hosszú-és rövid ujjú fazonokat egyaránt találsz. Szatén, organza, taft és selyemruháinkat fehér, ekrü és akár színes kivitelben is megtekintheted. Hercegnős, királylányos, vagy inkább hagyományos „A” vonalú menyasszonyi ruhát próbálnál? Inkább a sellő fazonú, esetleg a mini menyasszonyi ruhák érdekelnek? Itt az összes fazont megtalálod egy helyen!

Egy mutatós gyöngy-díszítéssel, lágy esésű tüllel vagy csipkével, örömmel kiegészítjük a kiválasztott esküvői ruhát, hogy te is igazán egyedi lehess!

Aggódsz a tökéletes méret miatt? Elhessegetjük kételyeidet! Nálunk a vékonyabb és molettebb testalkatú hölgyek is rálelhetnek a legjobb menyasszonyi ruhára! Az apróbb szabási-varrási feladatokat minden esetben vállaljuk - garantálva ezzel, hogy az esküvői ruha a nagy napon úgy áll majd, mintha csak rád öntötték volna!

Esküvői ruhabérlés árak 80.000-180.000 Ft között! Szezonális akcióink keretein belül, akár 20.000 Ft-is elengedünk a kiválasztott menyasszonyi ruha árából! Kölcsönözz időben!

Szeretnéd a magadénak tudni a kiszemelt esküvői ruhát? Nálunk meg is veheted! Érdeklődj erről bővebben elérhetőségeink egyikén, vagy látogass el budapesti luxus szalonunkba, ahol kedves kiszolgálással várunk téged is!

esküvői és szalagavató ruha kölcsönzés