Almássy Éva esküvői ruhaszalon Budapest

Almássy Éva Lux Esküvői Ruhaszalon
Budapest, 1067 Teréz krt. 36, 1. emelet, kapucsengő:12 Tel: +3670 419 1141
almassyszalon@gmail.com

 

20.000 Ft kedvezmény február 13-28 között.

 


Demetrios

Demetrios mint tervező és mint tulajdonos, mára divatikonná vált. Esküvői ruháit világszerte büszkén értékesítik. Modelljeit könnyed stílus és modern elegancia, aprólékos kidolgozás, letisztult formák jellemzik - nem véletlen, hogy a világ vezető esküvői magazinjai által kerülnek bemutatásra! Bármilyen esküvői ruhára is vágysz (sellőfazon, királynős ruha), Demetrios stíluskavalkádjában rátalálhatsz a megfelelő darabra!

Demetrios James Elias Görögországban, az Athén melletti kikötő közelében született. Fiatalon emigrált az Egyesült Államokba családjával. Gyermekként szülei menyasszonyi ruha üzletében dolgozott az Ohio-i Warrenben. Demetrios már akkoriban arról álmodozott, hogy saját esküvői ruha üzlete, cége lesz. 1980-ra elképzeléseit megvalósította. Felvásárolta az Ilissa menyasszonyi céget New Yorkban, ami egyik napról a másikra virágzó nemzetközi vállalattá nőtte ki magát.

Válaszd ki most romantikus esküvői ruhádat, nézd meg esküvői ruhaszalonunk teljes kínálatát!

Menyasszonyi és- esküvői ruhák Budapest legszebb kínálatából!

Van már elképzelésed álmaid esküvői ruháját illetően, de szükséged lenne egy segítő kézre? Bízd ránk magad!
Szalonunk kínálatában a legszebb menyasszonyi ruhák közül választhatsz - ígérjük, hogy számodra is megtaláljuk a tökéletes modellt!

Várunk téged is Magyarország egyik legjobb és legszebb esküvői ruha kölcsönzőjében Budapesten, a Teréz körút 36. szám alatt, az Almássy Éva luxus esküvői ruhaszalonban!

Műhelyünkben régi és új esküvői ruhák sorakoznak, melyek között hosszú-és rövid ujjú fazonokat egyaránt találsz. Szatén, organza, taft és selyemruháinkat fehér, ekrü és akár színes kivitelben is megtekintheted. Hercegnős, királylányos, vagy inkább hagyományos „A” vonalú menyasszonyi ruhát próbálnál? Inkább a sellő fazonú, esetleg a mini menyasszonyi ruhák érdekelnek? Itt az összes fazont megtalálod egy helyen!

Egy mutatós gyöngy-díszítéssel, lágy esésű tüllel vagy csipkével, örömmel kiegészítjük a kiválasztott esküvői ruhát, hogy te is igazán egyedi lehess!

Aggódsz a tökéletes méret miatt? Elhessegetjük kételyeidet! Nálunk a vékonyabb és molettebb testalkatú hölgyek is rálelhetnek a legjobb menyasszonyi ruhára! Az apróbb szabási-varrási feladatokat minden esetben vállaljuk - garantálva ezzel, hogy az esküvői ruha a nagy napon úgy áll majd, mintha csak rád öntötték volna!

Esküvői ruhabérlés árak 80.000-180.000 Ft között! Szezonális akcióink keretein belül, akár 20.000 Ft-is elengedünk a kiválasztott menyasszonyi ruha árából! Kölcsönözz időben!

Szeretnéd a magadénak tudni a kiszemelt esküvői ruhát? Nálunk meg is veheted! Érdeklődj erről bővebben elérhetőségeink egyikén, vagy látogass el budapesti luxus szalonunkba, ahol kedves kiszolgálással várunk téged is!

esküvői és szalagavató ruha kölcsönzés