Almássy Éva esküvői ruhaszalon Budapest

Almássy Éva Lux Esküvői Ruhaszalon
Budapest, 1067 Teréz krt. 36, 1. emelet, kapucsengő:12 Tel: +3670 419 1141
almassyszalon@gmail.com

Alkalmi ruha - Örömanya ruha

Nagyszabású rendezvényre, bálba, céges partira, esküvőre vagy hivatalos? Akkor neked is egy elegáns alkalmi ruhára van szükséged! Jelenj meg teljes pompádban, a legszebb kelmében az eseményen! Válogass hatalmas alkalmi- és örömanya ruha kollekciónkból!  

Kínálatunkban szebbnél szebb ruhákat sorakoztattunk fel rengeteg színben és fazonban, S-től 5XL-es méretekig.
Nem tudod, hogy melyik illik leginkább az eseményhez, hozzád? Bízd ránk magad! Ott leszünk melletted: segítünk a kiválasztásban, a próba során, a méretvételezéskor és a bérlés ideje alatt is. Ha úgy döntenél, hogy megvásárolod a kiszemelt modellt, szalonunkban azt is megteheted. Érdeklődj erről bővebben személyesen Budapesten, a Teréz krt. 36. szám alatt! Mielőbb kérj időpontot elérhetőségeinken!

Alkalmi- és örömanya ruhák bérlése 20.000 Ft-tól 50.000 Ft-ig!

Alkalmi ruhák

Koktélruhák, kis- és nagyestélyik minden mennyiségben! Válogass az ekrü, piros, kék, zöld, ezüst, fekete, sárga, barna, lila, és kombinált színű darabok között! „A” vonalú, sellő, empire fazonú, csipkékkel, gyöngyökkel díszített modellekkel várunk.

Örömanya ruhák

Kiemelkedő szín- és fazonválaszték: kék, zöld, ezüst, fekete, sárga, barna, lila árnyalatok - „A”- és egyenes vonalú, empire fazonú modellek közül válogathatsz. Próbáld fel szalonunkban a legtöbb gyöngy- vagy csipkeberakással készült örömanya ruhát!

Szeretettel várunk budapesti esküvői ruhaszalonunkban!
Jelentkezz már ma!

Alkalmi ruhák széles kínálata az Almássy Éva ruhaszalonban Budapesten

Hivatalos vagy egy nagyszabású rendezvényre, céges partira, vagy esküvőre? Akkor neked is egy csodás alkalmi ruhára van szükséged! Ne keress tovább, ruhaszalonunkban szebbnél szebb modelleket találsz - szemezgess hatalmas méret- és színválasztékunkból!

Kérj időpontot alkalmi ruha próbára, és bérelj tőlünk 20.000 Ft-tól 50.000 Ft-ig bezárólag gyermek és felnőtt méretekben is!

Ugorj fejest a koktélruhák, kis- és nagyestélyik kavalkádjába, és találj rá a legjobb alkalmi ruhára! Mindenben a segítségedre leszünk; kedves kiszolgálással (ügyintézés, alkalmi ruha méretre igazítás) és pénztárcabarát árakkal várunk téged is alkalmi ruhaszalonunkban Budapesten, a Teréz krt. 36. szám alatt!

Almássy Éva esküvői ruhaszalon - itt mindenki megtalálja alkalmi ruháját!

esküvői és szalagavató ruha kölcsönzés