Almássy Éva esküvői ruhaszalon Budapest

Almássy Éva Lux Esküvői Ruhaszalon
Budapest, 1067 Teréz krt. 36, 1. emelet, kapucsengő:12 Tel: +3670 419 1141
almassyszalon@gmail.com

Minden menyasszonyi ruhára és esküvői ruhára

20.000 Ft kedvezmény még pár napig

 


Almássy Éva menyasszonyi ruha kollekció

Almássy Éva
menyasszonyi ruha
kollekció

Gazdagon díszített menyasszonyi ruhaköltemények a klasszikus stílus kedvelőinek – új kollekcióval bővült az Almássy Éva esküvői ruhaszalon.

Almássy Éva esküvői ruhák

Mori Lee esküvői ruha kollekció

Mori Lee
menyasszonyi ruha
kollekció

Egyszerű, habos, nagy szoknyás és sellő fazonú, valamint csipkés esküvői ruhák csodálatos kínálatával várunk téged is szalonunkban.

Mori Lee esküvői ruhák

San Patrick esküvői ruha kollekció

San Patrick
menyasszonyi ruha
kollekció

Álomszép menyasszonyi ruhák fehér, ekrü és egyéb színekben, testhezálló, sellőfazonú, valamint nagy szoknyás kivitelben is.

San Patrick esküvői ruhák

Demetrios menyasszonyi ruha kollekció

Demetrios
menyasszonyi ruha
kollekció

A Demetrios az Esküvői Ruhák Királynéja. A menyasszonyi ruhák közül méltán emelkednek ki a világhírű Demetrios tervező által nyújtott álomszép kreációk.

Demetrios esküvői ruhák

Max Chaoul esküvői ruha kollekció

Max Chaoul
menyasszonyi ruha
kollekció

Merész átlátszó, csipkedíszítéses, kövekkel tűzdelt esküvői ruhák azon hölgyek számára, akik különleges menyasszonyi ruháról álmodnak.

Max Chaoul esküvői ruhák

Esküvői ékszerek, fátylak

Ékszer, fátyol,
fejdísz, kesztyű,
kiegészítők

Menyasszonyi fátylak, fejdíszek, nyakláncok, fülbevalók, tiarák, kesztyűk, kis virágok, legényfogók, gyűrűpárnák.

Ékszerek, fátylak, kiegészítők

Cosmobella menyasszonyi ruha kollekció

Cosmobella
menyasszonyi ruha
kollekció

Az egyik legszebb ruhakollekció fényűző választékával várunk Rád! Csipkés, tüllös esküvői ruhák nívós kivitelben, kedvező árakon.

Cosmobella esküvői ruhák

Venus esküvői ruha kollekció

Venus
menyasszonyi ruha
kollekció

Elegáns, igényes esküvői ruhák azok számára, akiknek fontos az exkluzív megjelenés. Klasszikus fehér, ekrü és krém árnyalatokban.

Venus esküvői ruhák

Orea Sposa menyasszonyi ruha kollekció

Orea Sposa
menyasszonyi ruha
kollekció

Elegáns, letisztult, finoman díszített menyasszonyi ruhák kiváló anyagokból; ezek a már-már művészi alkotások ruhaszalonunk ékességei.

Orea Sposa esküvői ruhák

Contessa esküvői ruha kollekció

Contessa
menyasszonyi ruha
kollekció

Látványos, fényűző Contessa modellek: különleges menyasszonyi ruhák sellő és nagy szoknyás, habos és csipkés kivitelben is.

Contessa esküvői ruhák

Egy szép, különleges menyasszonyi ruha az álmom. Fehér vagy ekrü, ami jobban áll. Tetszik a csipke betétes menyasszonyi ruha de a selyem, szatén, mikádó esküvői ruha is nagyon közel áll hozzám. Amit biztosan tudok, hogy egy szép öv fogja díszíteni a menyasszonyi ruha pazar elképzelésemet ami lila színű tele swarovski kővel. Szeretném, hogy mindenki álla a földig essen amikor meglát különösen szép esküvői ruhámban. Az Almássy Éva Lux esküvői ruhaszalon a legjobb ajánlatokat nyújtotta pazar menyasszonyi ruha kínálatával nagyon kedvező kölcsönzési feltételekkel. Ezért ezt a Menyasszonyi ruha kölcsönzőt választom. Ha ismerőseim megkérdezik , hogy hol találtam ezt a gyönyörű menyasszonyi ruhát akkor nagy szeretettel ajánlom Budapest legnagyobb, legszínvonalasabb, esküvői ruhaszalonját az Almássy Éva szalont. A hölgyek nagyon kedvesek, segítőkészek, lesték minden gondolatomat. Köszönöm szépen kedves lányok.

Menyasszonyi ruha - esküvői ruha Budapest legszebb esküvői ruha kínálatából

Nálunk minden menyasszony álma teljesül! Királynői megjelenés, gyönyörű menyasszonyi ruhák, arisztokratikus esküvői ruhák.

Válassz menyasszonyi ruhát Budapest legnagyobb esküvői ruha kínálatából!

Életed legfontosabb napjára készülsz? Akkor neked is köztünk a helyed! Különleges esküvői ruha kollekcióval, kedves, barátságos kiszolgálással várunk Téged is a Budapest egyik legnívósabb menyasszonyi ruha kölcsönzőjében, az Almássy Éva Esküvői Ruhaszalonban, a Teréz krt. 36. szám alatt.

Attól nem kell tartanod, hogy nálunk az esküvői ruha kölcsönzés árak az égig szöknek! Akár már 80.000 Ft-ért kibérelheted (több napra) esküvői ruhádat, a hozzá illő kiegészítőkkel.

Menyasszonyi ruha típusok:

  • Elegáns, luxus menyasszonyi ruhák uszállyal, extravagáns kivitelben (félhosszú, mini, féloldalas, stb.).
  • Tüllös, habos-babos, királylányos esküvői ruhák abronccsal, pánttal/pánt nélkül is, a valódi tündöklés jegyében.
  • Romantikus organza, csipkeberakásos, gyöngyökkel, kövekkel díszített menyasszonyi ruhák, polgári esküvői ruha, görög stílusú menyasszonyi ruha, tengerparti menyasszonyi ruha, nyakpántos, pántos menyasszonyi ruha, téli esküvői ruha, egyszerű, trendi, divatos, modern, hercegnős, csipkés, tüllös, szatén menyasszonyi ruha, vékonyaknak és moletteknek egyaránt. Színes menyasszonyi ruha, fekete menyasszonyi ruha, vintage esküvői ruha, fodros, vízhullámos,  hosszú ujjú menyasszonyi ruha és rövid ujjú menyasszonyi ruha. A vonalú menyasszonyi ruha, sellő, egyenes, szűk fazon, lágy esésű menyasszonyi ruha, letisztult és csillogó nagy uszályos esküvői ruha. Sorolhatnánk még mert ahány esküvői ruha annyi féle.
  • Visszafogottan elegáns darabok: „A” vonalú, sellő fazonú szoknyák (esetenként miderrel is kérhetőek).

Hatalmas méret- és színválasztékkal várunk téged is! Nálunk nem számít, hogy milyen testalkatod van, itt találsz megfelelő menyasszonyi ruhát! Válaszd ki esküvői ruhád, és vidd el akár már 80.000 Ft-ért! Amennyiben a márkás esküvői ruhák egyikébe annyira beleszerettél, hogy meg is vennéd, erre is lehetőséget biztosítunk. Ennek részleteiről szalonunkban bővebb felvilágosítást adunk.

Feltétlenül nézd meg teljes menyasszonyi ruha kínálatunkat, és válaszd ki itt a koszorúslányok, gyűrűhordozók ruháját is alkalmi ruha kínálatunkból! Örömmel segítünk az örömanya, sőt a vőlegény öltözetének kiválasztásában is! Felhozatalunkban öltönyöket, elegáns alkalmi ruhákat, szalagavató ruhákat egyaránt felsorakoztattunk.

Látogass el esküvői ruha szalonunkban, válaszd ki mielőbb a menyasszonyi ruhád!

esküvői és szalagavató ruha kölcsönzés