Almássy Éva esküvői ruhaszalon Budapest

Almássy Éva Lux Esküvői Ruhaszalon
Budapest, 1067 Teréz krt. 36, 1. emelet, kapucsengő:12 Tel: +3670 419 1141
almassyszalon@gmail.com

Minden menyasszonyi ruhára és esküvői ruhára

20.000 Ft kedvezmény még pár napig

 


San Patrick

Esküvői ruhaszalonunk sok éve kínálja a spanyol Pronovias cég San Patrick, Atelier, Diagonal és W1 kollekcióiban szereplő ruháit. Kellő gondossággal megválogatott darabjaink között hatalmas szín-, méret- és fazonválasztékkal találkozhatsz. Az „A” vonalú esküvői ruhákon át a sellő fazonokig bezárólag minden típust felpróbálhatsz szalonunkban.

Kollekciónkból menyasszonyi ruhádat akár már 80.000 Ft-ért elviheted!

Nagy szeretettel várunk - ígérjük, hogy felejthetetlenné tesszük a te nagy napodat is! Segítünk kiválasztani az alakodhoz, stílusodhoz, igényeidhez illő menyasszonyi ruhát, ami exkluzív megjelenést kölcsönöz. Ezen felül hozzád igazítjuk a bérelni/megvásárolni kívánt darabot.

Kérj hozzánk időpontot elérhetőségeink egyikén!

Menyasszonyi ruhaszalon Budapest szívében

Ha igazán minőségi, márkás menyasszonyi ruhát keresel az esküvődre, ne böngéssz tovább! Találj rá nálunk kedvenc modelljeidre a Cosmobella, Mori Lee, Orea Sposa, vagy San Patrick kollekcióban! Modern és klasszikus esküvői ruhák széles választéka az Almássy Éva ruhaszalonban Budapesten, a Teréz krt. 36. szám alatt!

Minőségi anyagokból készült, gyönyörű csipkékkel és fodrokkal díszített menyasszonyi ruhát keresel? Vagy inkább a hagyományos szabásvonalú, egyszerű, mégis csodaszép esküvői ruhákat próbálnád fel? Nézd meg szalonunk teljes kínálatát és válogass a fehér, ekrü és színes menyasszonyi ruhák között (méretek: 34-60-ig)!

Menyasszonyi ruha átalakítás rövid határidővel!

Ne nyugtalankodj az esküvői ruha mérete miatt! Kisebb átalakításokat örömmel végzünk a kiválasztott darabon! Gondolunk itt az aljfelvarrásra, 1-1 centiméteres szűkítésre/bővítésre, plusz pántokkal való ellátásra - mindent a te elképzelésed szerint!

Tőlünk már 80.000 Ft-tól bérelhetsz! Az árban szerepel az esküvői ruha méretre igazítása, kiegészítése (gyöngyök, kövek), és tisztítása (esküvő előtt/után) is! Szerezd be itt az esküvői ruhát, menyecske ruhát, sőt az örömanya és a koszorúslány viseletét is! Ha kedved tartja, a kollekciónkban felsorakoztatott ruhákat akár meg is vásárolhatod! Erről részletesebben egy személyes találkozó keretein belül, vagy elérhetőségeink valamelyikén érdeklődhetsz.

Foglalj időpontot menyasszonyi ruhapróbára!
Esküvői ruhaszalonunk előtted is nyitva áll!

esküvői és szalagavató ruha kölcsönzés