Almássy Éva esküvői ruhaszalon Budapest

Almássy Éva Lux Esküvői Ruhaszalon
Budapest, 1067 Teréz krt. 36, 1. emelet, kapucsengő:12 Tel: +3670 419 1141
almassyszalon@gmail.com

Demetrios

Demetrios

A Demetrios az Esküvői Ruhák Királynéja. A menyasszonyi ruhák közül méltán emelkednek ki a világhírű Demetrios tervező által nyújtott álomszép kreációk.

Demetrios esküvői ruha kollekció

Venus

Venus

Elegáns, igényes esküvői ruhák azok számára, akiknek fontos az exkluzív megjelenés. Klasszikus fehér, ekrü és krém árnyalatokban.

Venus esküvői ruha kollekció

Menyasszonyi ruha - esküvői ruha Budapest legszebb kínálatából

Nálunk minden menyasszony álma teljesül!

Válassz menyasszonyi ruhát Budapest legszebb kínálatából!

Életed legfontosabb napjára készülsz? Akkor neked is köztünk a helyed! Különleges ruhakollekcióval, kedves, barátságos kiszolgálással várunk téged is a főváros egyik legnívósabb ruha kölcsönzőjében, az Almássy Éva Esküvői Ruhaszalonban, a Teréz krt. 36. szám alatt.

Attól nem kell tartanod, hogy nálunk az esküvői ruha kölcsönzés árak az égig szöknek! Akár már 80.000 Ft-ért kibérelheted (több napra) esküvői ruhádat, a hozzá illő kiegészítőkkel.

Menyasszonyi ruha típusok kínálatunkban (a teljesség igénye nélkül):

  • Elegáns, luxus modellek uszállyal, extravagáns kivitelben (félhosszú, mini, féloldalas, stb.).
  • Tüllös, habos-babos, királylányos ruhák abronccsal, pánttal/pánt nélkül is, a valódi tündöklés jegyében.
  • Romantikus organza, csipkeberakásos, gyöngyökkel, kövekkel díszített modellek.
  • Visszafogottan elegáns darabok: „A” vonalú, sellő fazonú szoknyák (esetenként míderrel is kérhetőek).

Hatalmas méret- és színválasztékkal várunk téged is! Nálunk nem számít, hogy milyen testalkatod van, itt találsz megfelelőt! Válaszd ki esküvői ruhád, és vidd el akár már 80.000 Ft-ért! A kölcsönzési árban a ruha méretre igazítása, az apróbb változtatások egyaránt benne foglaltatnak. Nem számítunk felárat a ruha felvarrásáért, behúzásáért, kiengedéséért, pántolásáért, a fűzőcseréért, stb.

Amennyiben a márkás esküvői ruhák egyikébe annyira beleszerettél, hogy meg is vennéd, erre is lehetőséget biztosítunk. Ennek részleteiről szalonunkban bővebb felvilágosítást adunk.

Feltétlenül nézd meg teljes kínálatunkat, és válaszd ki itt a koszorúslányok, gyűrűhordozók ruháját is alkalmi ruha kínálatunkból! Örömmel segítünk az örömanya, sőt a vőlegény öltözetének kiválasztásában is! Felhozatalunkban szmokingokat, öltönyöket, elegáns alkalmi ruhákat, szalagavató ruhákat egyaránt felsorakoztattunk.

Látogass el szalonunkban, válaszd ki mielőbb a menyasszonyi ruhád!

esküvői és szalagavató ruha kölcsönzés